Morten Flotin Jensen den 27-06-2014
    Kære forældre!

Så står sommeren - og en skolereform for døren.

Vi har på Højagerskolen arbejdet intenst med at skabe de bedste rammer for Jeres børn i det kommende år, med de mange nye muligheder der ligger i reformen.
    Det vil være ”Højager-skole-reform version1.0”, for der vil I det kommende år helt sikkert blive brug for justeringer, så vi fortsat arbejder på at gøre en god skole endnu bedre.
    Vi har tilstræbt at skabe både et trygt miljø med kendte voksne og fagligt udfordrende rammer for børnene - og vi er kommet sikkert i mål.

Vi kan således byde velkommen til 4 nye lærere: Rikke Kjærup, Jane Sauer Jensen, Jon Ammundrup og Brian Birk Johansen.

Vi glæder os til at se Jer alle igen efter sommerferien den 11. august kl. 9-12 (bh. kl. 12. august 9-11).
    Her vil skolebestyrelsesformand Morten Smistrup aflægge årsberetning og vi byder på kaffe i hallen.

I, og Jeres nærmeste, ønskes en rigtig god sommerferie!

De bedste hilsner

Morten Flotin Jensen, konst. skoleleder