Morten Flotin Jensen den 15-09-2014
    Suppleringsvalg til skolebestyrelsen.
    Kære forældre!
    Jeg har i skrivende stund desværre ikke modtaget henvendelser vedr. opstilling til skolebestyrelsen.
    Der er tale om en pligtig opgave, hvorfor jeg vil anmode alle om at overveje at deltage i dette, for jeres børn, vigtige arbejde.
    SKYND jer derfor at kontakte mig på mof@balk.dk vedr. opstilling!

Morten Flotin Jensen, konst. skoleleder
    Susanne Ruben Hansen den 03-09-2014
    Plan for valgfag

Se vedhæftede plan for valgfag.
    Alle elever skulle nu være tilknyttet et valghold og alle byt være foretaget.

Undervisningen på valgholdene forestås af lærere fra Ungdomsskolen, Egebjergskolen og Højagerskolen og der vil være elever fra Højagerskolen og Egebjergskolen på alle hold.

Vi ønsker alle elever og lærere et godt og lærerigt forløb.
    Ledelserne på Egebjergskolen og Højagerskolen
    Morten Flotin Jensen den 02-09-2014
    Kære forældre!
    Kort inde i skoleåret har vi desværre modtaget besked om, at en forælder udtræder af skolebestyrelsen.
    Derfor er orienterer jeg jer om at der er suppleringsvalg til en fast plads i skolebestyrelsen, såvel som til suppleanter.
    Jeg vil derfor opfordre jer til at søge den ledige plads i skolebestyrelsen.

I den kommende periode vil skolebestyrelsen bl.a. skulle arbejde med princip for klassesammenlæninger, under forudsætning af at skolestrukturforslaget vedtages den 24. november.
    Hvordan ønsker du dit barns overgang fra 6. klasse på Højagerskolen til 7. klasse på Egebjergskolen skal foregå?
    Muligheden for at få indflydelse på dette og andre væsentlige forhold omkring dit barns skolegang er således åben.
    Har du spørgsmål til bestyrelsesarbejdet er du velkommen til at kontakte skolebestyrelsens medlemmer og/ eller skolens ledelse.

Den 15. september er frist for kandidatopstilling, som sker ved henvendelse til skolens kontor.
    Valgprocessen er yderligere beskrevet i vedhæftede bilag.

Jeg glæder mig til at høre fra interesserede forældre!

Morten Flotin Jensen, konst. skoleleder

Ingen aktuelle nyheder